Különleges Szalagfüggöny különleges embereknek!

Ön is ódzkodik a szalagfüggönytől? Ne is vegyen, amíg nem nézte meg választékunkat!

Lamelle2Etnoszalagfuggony_036

 

Bevallom, lakberendezőként néhány éve még én se szívesen terveztem irodákba szalagfüggönyt, lakásokba pedig végképp meg nem. De mára olyan különleges anyagok állnak rendelkezésünkre, melyek színeikkel, mintáikkal, tulajdonságaikkal elkápráztatnak.

Gondolta volna, hogy a megszokott, sablonos 5-10 féle pasztellszínű, műanyag (hatású), sprőd szalagfüggönyökkel ellentétben, Ön a kitűnő minőséget garantáló, Saum & Viebahn által gyártott, közel 200 féle anyagból választhatja ki, a funkciónak legmegfelelőbb szalagfüggönyét?

GrafikEmotion_036lamelle_asia

A felmérés és árajánlat készítése Önnek nem kerül pénzébe. Látogasson el bemutatótermünkbe, válassza ki az Önnek tetsző, az igényeinek legmegfelelőbb anyagot.
Megbeszélt időpontban felmérjük a szükséges paramétereket és 1-2 napon belül megkapja az árajánlatot, mely Önt nem kötelezi vásárlásra!
Ha azonban szeretne különleges hangulatot teremteni otthonában, irodájában, szalonjában, kitöltjük a megrendelőlapot, és az előleg megfizetésével elindul a megrendelés. A 2-3 héten belül legyártott, gondosan becsomagolt szalagfüggönyt egy, Önnek megfelelő időpontban gyorsan, pontosan, tisztán szereljük fel.

recepcioszalagpi_home

 

Amiért érdemes Önnek minket hívnia:

  • 200 szín és mintaválaszték
  • funkciónak megfelelő anyag, fényáteresztőtől
    a teljes fénykizárásig (black out anyagok)
  • könnyen kezelhető
  • gyors, pontos, tiszta felszerelés


lamelle_shantung

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }