Belsőépítészet

kep_11Tulajdonképpen a belsőépítésznek az építésszel együtt kellene megtervezni az épületet, ami így alkotna teljes egységet. Sajnos erre ritkán van lehetőség, ezért a belsőépítész feladata, hogy átgondolja a már szerkezetkész vagy átalakításra váró épület funkcionális elrendezését. A belsőépítész segít Önre szabni a rendelkezésedre álló teret, figyelembe véve Ön és családja szokásait, életmódját, ízlését.

A belsőépítészet kínálta lehetőségekkel vizuálisan megnagyobbíthatja az előnytelen formájú kis helyiséget, elrejtheti a tervezési és konstrukciós hibákat. Összhangot teremt a műszaki tartalom és a stílus között. Ha nincs ideje minden részletnek utánajárni, de szeretné, hogy álmai otthona valóra váljon, a belsőépítész leveszi válláról a gondot. Jól ismeri az építészeti megoldásokat, az új anyagokat, technikai megoldásokat, érti a kivitelezők nyelvét.

A belső-építőművészeti tevékenység az enteriőr minden részletére kiterjed. A belsőépítész gyakran maga tervezi vagy keresi ki a kereskedelmi választékból a bútorokat, sőt néha a csillárokat, kárpitokat is. Továbbgondolva a tereket, díszítőelemeként alkalmazza a szobrászatot, festészetet, fa-, fém-, textil-, kerámia-, üveg és műanyagelemeket, az alkalmazott grafika elemeit. Célja a harmonikus, stílusos enteriőr létrehozása.

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }

Lakberendezés

Lakberendezés

Nagyon nehéz meghúzni a határvonalat a belsőépítész és a lakberendező szakterülete közt. Optimális esetben a lakberendező funkcionálisan jól működő tereket rendez be, alakít szebbé, hangulatosabbá...

{ BŐVEBBEN }

Belsőépítészet

belsoepiteszet_th

Tulajdonképpen a belsőépítésznek az építésszel együtt kellene megtervezni az épületet, ami így alkotna teljes egységet. Sajnos erre ritkán van lehetőség, ezért a belsőépítész feladata... 

{ BŐVEBBEN }