Lakberendezés

LakberendezésNagyon nehéz meghúzni a határvonalat a belsőépítész és a lakberendező szakterülete közt. Optimális esetben a lakberendező funkcionálisan jól működő tereket rendez be, alakít szebbé, hangulatosabbá. Segít egységesíteni az épület stílusát, összhangot teremt a színek, anyagok, formák közt. Megtervezi a lakás berendezését, álmennyezetét, világítását, bútorait, textilhasználatát, burkolatait. Azonban a kisebb bontásokat, építéseket is megtervezhet. Természetesen, ha az átalakítás mértéke megkívánja, ehhez statikus véleményét is kikéri.

Bármilyen stílusban rugalmasan gondolkodik. Jó intuitív képességei alapján könnyedén ráhangolódik az Ön stílusára, lelki beállítottságára. A lakberendező megismeri az Önnel együttlakók életvitelét, az egész család szokásait, annak érdekében, hogy a berendezésre kerülő lakás, maximálisan ki tudja szolgálni az Ön és szerettei igényét. Tisztában kell lennie a Önök életvitelével, hobbijával, társasági életével, hobbijával. Az ergonómiai szempontokat figyelembe véve tervezi meg a tevékenységek helyét, közlekedési utakat, tárolókat.

Miután a lakberendező elkészítette a jól átgondolt berendezési alaprajzot, falnézeti és perspektivikus ábrákkal érzékelteti a nehezen elképzelhető tereket, látványos megoldásokat. Ugyanakkor pontos műszaki tervekkel, burkolatkiosztással, világítási tervvel, valamint a kivitelezőkkel folytatott folyamatos konzultációval segíti a megvalósulást. A lakberendező nem csak megtervezi vagy javaslatot tesz a berendezési tárgyak tekintetében, hanem amennyiben a megrendelő igényli, részt vesz a beszerzésükben is. Segítségével az építkezés kínlódás helyett örömmé válik, és Ön büszke lehet a végeredményre!

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }

Lakberendezés

Lakberendezés

Nagyon nehéz meghúzni a határvonalat a belsőépítész és a lakberendező szakterülete közt. Optimális esetben a lakberendező funkcionálisan jól működő tereket rendez be, alakít szebbé, hangulatosabbá...

{ BŐVEBBEN }

Belsőépítészet

belsoepiteszet_th

Tulajdonképpen a belsőépítésznek az építésszel együtt kellene megtervezni az épületet, ami így alkotna teljes egységet. Sajnos erre ritkán van lehetőség, ezért a belsőépítész feladata... 

{ BŐVEBBEN }