Design és praktikum reális áron

recepcio_2

A cég tulajdonosa alapterületében megkétszerezte az irodákat, tárgyalókat, szociális helységeket. A munkahelyek nem csak kényelmesebbek, de hangulatosabbak is lettek, nem beszélve a vendégek által használt területekről! Az épületen belül egységes anyaghasználattal teremtettük meg az összhangot. Minden helységben ugyanazt a bútorlapot, burkolatot, színt használtuk, melynek plusz előnye, hogy a mobil bútorok bármikor átvihetők egyik helységből a másikba, anélkül, hogy tönkretennénk az enteriőrt.

 

Atriumos_Recepcio

Mivel a cég alkatrészeket forgalmaz, kézenfekvő volt számomra, hogy fémhatású burkolatot alkalmazzak, ha nem is teljes felületen, de dekorációnak mindenképpen. Érdekessége a burkolatnak, hogy felfut a recepción az oszlopokra. Ez a látvány a szalagfüggönyön köszön vissza (nem kis számolgatás eredménye alapján), mintegy megismételve az oszlopokat.

recepcio_1

Az átriumos váróterem világítása egyben a dekoráció is. Hasábjai emlékeztetnek az oszlopokra.

 

Igazgatoi_iroda_1Igazgatoi_iroda_3

A tekintélyt sugárzó igazgatói iroda klasszikus furnéros anyaghasználatát az egyszerű vonalvezetésű intarzia teszi moderné. Természetesen a bőr fotel és kanapé is helyet kapott.

 

Igazgatoi_iroda_2

Manapság az iroda tartozéka beépített hűtő. A mérete miatt „megugrattam” a szekrények frontját, ami még izgalmasabbá is tette.

Nagy_targyalo_berendezve_2

A nagyobb előadásokra is alkalmas tárgyalóban az egyik falat teljes egészében szekrény borítja, mely nem csak a nagy mennyiségű iratot nyeli el, hanem a felesleges székeket is. A vendégek kényelmét hivatott szolgálni a „teakonyha” is tartozik De komolyabb céges rendezvényeket is ki tud szolgálni.

Nagy_targyalo_berendezve_1
 

Az állmennyezetbe az általános világítás mellett a dekor- és hangulatvilágítást is beépítettük. Utóbbi természetesen a cég kék színeiben pompázik.

konyha

A dolgozóknak külön konyha-étkező került berendezésre, mely minden igényt kielégít. A tulajdonos itt is tartotta a designt, ezért nem használtunk „gagyi” anyagokat. Ebben a konyhában nem csak a kávé, de a színek is felfrissítenek.

WC_1WC_2

Mint mindig, most is fontosnak tartom, hogy a férfi mosdóban legyen piszoár! Főleg, ha a nemek aránya feléjük billen. A zöld jó kiegészítőnek bizonyult a wengéhez és fehérhez egyaránt.

 

WC_3WC_4

 

A női mosdóban ugyanazt a burkolat családot használtuk, de nőies színben. A WC-ben az önmagában mintás, fekete csempe elegánssá varázsolja a pici helységet.

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }