Openoffice

Recepcio_2  Targyalo_1

A recepció elegáns megjelenésével, színeivel, már érzékelteti a belépővel az iroda kellemes légkörét.

Openoffice_1

Elsősorban a multinacionális cégek részesítik előnyben az OPEN OFFICE kialakítást. Ennek oka a takarékosság, mivel így több munkahely alakítható ki, meggyorsítja a cégen belüli kommunikációt. Csapatmunkánál szinte elengedhetetlen, hogy a projektben résztvevők egymás közvetlen környezetében végezzék munkájukat.

Openoffice_6

Értékesítési csapatoknál másképpen elképzelhetetlen a munka folyása, mert egymás közelében ülve könnyedén tudják segíteni egymást, közösen meg tudják ünnepelni a sikereket, - akár egy új ügyfél megszerzését - és az esetleges kudarcokon is így könnyen át tudják lendíteni egymást. Ezen kívül a közös légtér javíthatja a munkahelyi légkört.

Konyha_2

Azonban, aki először kerül egyterű irodába, többnyire megijed, nehezen találja a helyét. Sokat tehetünk azért, hogy a dolgozók otthonosabban érezzék magukat munkahelyen.  Nagyon fontos az olyan konyha-étkező kialakítása, ahova a dolgozók félrevonulhatnak, kellemes környezetben kávézhatnak, fogyaszthatják el ebédjüket egyszerre többen is.

Openoffice_7

Az egymás mellett ülők paravánnal vannak elválasztva. A kíváncsiskodó tekintetek elől a patikákra jellemző növényekkel védtük meg a monitorokat. Így a csendes és nagy összpontosítást igénylő munkát végző dolgozók el tudnak szeparálódni.

Nagytargyalo_es_oktato_kabin_1

Az oktató kabint, ami egyben nagyméretű tárgyaló is, mint minden más helység szerelhető üvegfallal választottuk le. A két üveg közé szerelt reluxának köszönhetően teljesen zárttá tehető a helység.

Igazgatoi_iroda_2

Az igazgatói irodának igazi férfias jelleget adott a rozsdás vas utánzatú burkolat és a sok fémmel kombinált wenge színű íróasztal.

Igazgatoi_iroda_5

Az exkluzív vendégek számára tört fehér kanapé kínál kényelmes ülőhelyet.

Kistargyalo_es_iroda_1

Ez a kisiroda olyan munkatárs számára készült, akik bizalmas információkkal dolgozik, viszont a kollégákkal gyakran egyeztet.

Targyalo_1

A budai, 300m2 alapterületű OPEN OFFICE különlegessége a kistárgyaló, mely egyszerű, mégis elegáns, modern és még kényelmes is!

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }