Siofoki apartman

Siofok1Siófoki ….m2 apartman tulajdonosa egész évben gyakran használja a gyönyörű panorámával rendelkező kislakását. Szerette volna pihenései alkalmával a tökéletes otthoni kényelemet élvezni. A polgári stílust kedvelő család kedvenc színei az érett cseresznyefa vaníliával kombinálva. Egy kicsit előre”dolgozva”, meg is vásároltak egy vanília színű bőr ülőgarnitúrát. A házaspár jó ízlését dicséri, hogy az enteriőrbe könnyen beilleszthető festményeket gyűjtöttek.

Siofok2A nappali- étkező- konyha egy terű megoldásából következett az azonos anyag-, minta- és színhasználat. Így megteremtve a tökéletes harmóniát. Az előszobában a bútorok mélységének váltogatásával és a világos színhasználattal tágítottuk az amúgy kicsi előszobát. A szekrényben a gumimatractól a télikabátig minden elfér. A nyitott polcokon, a fiókokban a gyakran használandó apróságok kaptak helyet.

A lakás méretei miatt sok praktikus tárolóra volt szükség A pórszívót a kis háromszög alakú szekrénybe rejtettük.

Siofok4Mivel a burkolatok kitűnő állapotban voltak, pénzkidobás lett volna kicserélni. Szerencsére a padlóburkolat színe egybevágott az elképzeléseinkkel. Viszont a falak színét bátran terrakottára változtattuk Ez a szín kiemeli a világos bútorfrontokat, ugyanakkor jól harmonizál a cseresznye furnérozású szekrényekkel.

A konyha alapterülete kicsi, de praktikusan magába foglalja a szükséges háztartási gépeket. Minden négyzetcentimétert kihasználtunk, mégis kényelmes, dekoratív maradt a konyha. A klasszikus stílus megkívánja a kürtőbe épített elszívót, az üveges, belső világítású szekrényeket, melyek magukon viselik a finoman kidolgozott díszítőelemeket.

Siofok6A szülők hálófülkéjének méretéből adódóan a franciaágyat a falhoz kellett illeszteni. Ez kellemetlenségeket jelenthetne, ha nem borítottuk volna az ágy anyagából készült falburkolattal a mellette lévő falszakaszt.

A romantikus lányszoba tört fehér, antikolt bútorát természetesen rózsaszín textilek, kiegészítők teszik vidámmá. Az angol apróvirágos tapéta jó alapot képez az egyszínű szekrényeknek, melyekben a ruhákon kívül a játékok is helyet kaptak. A klasszikus stílusú bútor felső párkányát használtuk a tapéta lezárásához. Ez az egyszerű, de különleges megoldás hozzájárul az enteriőr angolos hangulatához.

Siofok8A gyerekszoba sem bővelkedik a négyzetméterekben, ezért minden centimétert ki kell használni. Kettő az egyben: radiátortakaró és felnyitható kisasztalka. A kinyitható kanapén 2 személy kényelmesen alhat.

 

 

 

Siofok3Siofok5Siofok7

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }