Egyedi bútorok tervezése

egyedi_butorokÖn az elképzelésének megfelelő lakásában, családi házban él? Már csak néhány bútorra van szüksége, de nem talált az üzletek kínálatában megfelelő minőségű, méretű hálószobabútort, gyerekszobabútort, konyhabútort, gardróbszekrényt, akkor mi megtervezzük és legyártatjuk Önnek.

egyedi_butorok_2Az egyedi tervezés előnye, hogy hajszálpontosan a megfelelő méretű lesz a bútor, ráadásul Ön határozhatja meg a színét, anyagát, stílusát is. Természetesen, szakmai tapasztalatunkkal, tudásunkkal segítjük Önt a harmonikus összhatás elérésében.

A letisztult formavilágú, kitűnő minőségre törekvő minimalista stílus kedvelői a több száz furnér felületet bemutató anyagmintákból kedvükre válogathatnak az egzotikustól a magyar dióig. Az egyszerű, szögletes formák tökéletes alapot képeznek a fa struktúrájának, színeinek vagy éppen a magas fényű festett felületnek.

A klasszikus stílus azonban a formát előnyben részesíti az anyaghasználattal. A hangsúly a finoman megmunkált felületekre kerül. A díszités legfőbb jellemzője az egyedi faragás, antikolt felületkezelés.

A színes, műszaki rajzok megvalósításában 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek segítenek.

egyedi_butorok_5

egyedi_butorok_6egyedi_butorok_7A tökéletes felület elérése érdekében a bútorok szabásában, faragásában és a felületek színezésében a legmodernebb technológiát ötvözzük a legjobb anyaghasználattal. Végül, az utolsó simításokat a professzionális gépek végzik, minimális emberi beavatkozással a hatalmas csarnokban.

 

Legyen az a legmodernebb bútorlapból készült mobilia vagy faragott, klasszikus bútor, a végeredmény egy teljesen egyedi, Önre szabott bútor.

Időpontkérő

Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *
captcha
A fenti karaktereket írja be a lenti mezőbe!

Rólunk...

Oglné Czepek Mária

Andrási Zsuzsanna lakberendezőt egy kedves barátunk ajánlására kerestük meg.

Váctól 10 km-re, vidéken épülő családi házunk központi helyiségeinek berendezésében kértük a segítségét: ez a nappali-étkezőt, a könyvtárszobát, a konyhát, a fürdő-és előszobát érintette. Együttműködésünk az első perctől az utolsóig zökkenőmentes és eredményes volt.

{ BŐVEBBEN }